Cégünk a héten megkezdte a Pasta di Canossa száraztészták forgalmazását.
A Pasta di Canossa tésztákat San Martino di Ferrara vidékén, a Cuniola birtok közelében állítják elő, kizárólag az itt termesztett durumbúzából. Több mint egy évszázada a Canossa család gondoskodik ezekről a földekről, és a birtok közelében lévő tésztagyár az elkötelezettséget és a szenvedélyt képviseli, amely a minőség szinonimájává válik termékeikben.
"Mivel a Pasta di Canossa alapja a durumbúza magja, gondosan követjük életciklusát. Napról napra, évszakról évszakra vigyázunk növekedésére, amíg el nem készítjük bronzszerszámon húzott tésztánkat. A gondosan megválasztott durumbúza fajták, a búzadara, a durumbúza őrlési eljárása, a lassú, alacsony hőmérsékleten történő száradás adja meg tésztáink összetéveszthetetlen illatát és egyedi ízét. Szenvedélyünk az Ön garanciája."