Az Acetificio Andrea Milano 1889 óta gyárt borecetet. A legjobb borok gondos kiválasztása előzi meg ennek a történelemben, illatban és ízben gazdag ecetnek az elkészítését. Minden csepp ízt és frissességet kölcsönöz ételeinek.
A vörös- vagy fehérborecetet évszázadok óta ismerik a világ minden táján. Törzshelye a konyha, de finom ízén kívül még számos pozitív hatással bír. A hagyományos ecettel szemben, az ő javára szól, hogy miközben készül, nem veszíti el a borban található értékes összetevőket, amelyek igen kedvező hatással vannak szervezetünkre.
Amellett, hogy salátákra kiváló, ízérzékünket is helyreállítja, amely a túlzásba vitt sózásnak, borsozásnak, édesítésnek köszönhetően torzulhat. Segítségével kevesebbszer nyúlunk majd a sótartó után, jobban kiérződnek a zamatos, finom ízek.
Már antioxidáns tartalmának köszönhetően is igazi csodaszernek számít, alacsony zsír- és nátriumtartalmának hála. Így szív- és keringési betegségben szenvedők se felejtsék el ezzel ízesíteni ételeiket. Sőt, érzékenyebb gyomrúak is fogyaszthatják, az emésztésre kimondottan jó hatással van.
Használja nyers zöldségek ízesítéséhez, vagy pácok készítéséhez. Ecetes borogatásként zúzódásokra, gyulladásokra is alkalmazható.
ÖSSZETEVŐK: fehérbor, antioxidáns: kén-dioxid.
Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 89 kJ/21 kcal; zsír: 0g (ebből telített zsír: 0g), szénhidrát: 0,4g (ebből cukor: 0,4g), fehérje: 0,1g, só: 0,02g.
Tárolás: Kérjük, hogy száraz, hűvös helyen, majd felbontás után hűtőszekrényben tárolja.